Головна » 2016 » Березень » 11 » 202-річчя з дня народження Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка.
11:01
202-річчя з дня народження Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка.

10 березня у святково прибраному залі зібралися учні 1-9 класів Кордишівського НВК для того, щоб відзначити 202-річчя з дня народження Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка.

Свято пройшло урочисто, тепло, емоційно. Театральна група школи (керівник педагог-організатор Стельмащук Н.С.) представила літературно-мистецьке свято «В своїй хаті своя правда, і сила, і воля», що розповідає про тяжке і разом із тим славне життя Тараса Григоровича. З завмиранням учні слухали декламування  віршів Мосійчук Юлії, Дмитришиної Марії, Гаврисюк Юлії. Роль славного Великого Кобзаря при інсценізації уривків ( «Поетова молодість», «Син волі», «Караюсь, мучуся, але не каюсь») зіграв учень 8 класу Кравчук Назар.

На святі звучали музичні твори «Ой, не шуми луже», «Ой чого ти, дубе», «По діброві вітер віє», «Місяць на небі», «Чуєш, брате мій», «Засвистали козаченьки», «Літа орел», «Заповіт», «Зоре моя вечірняя».

Учасники та глядачі свята  були дуже задоволені, поглибивши знання щодо творчості Шевченка, отримавши заряд енергії та емоцій, після цього сфотографувалися на пам'ять.

     

 

Категорія: Кордишівський НВК | Переглядів: 387 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar