Головна » 2016 » Грудень » 19 » Атестаційна експертиза Шкроботівського НВК
15:12
Атестаційна експертиза Шкроботівського НВК

           Відповідно до частини третьої статті 40 Закону України «Про загальну середню освіту», Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України  від 30.01.2015 року №67 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 лютого 2015 року за № 173/26618, на виконання Плану проведення державної атестації дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів Шумського району від з 05  по 19 грудня 2016 року проводиться державна атестація Шкроботівського НВК І-ІІ ступенів.

           До державної атестації навчального закладу залучено фахівців відділу освіти ,молоді та спорту райдержадміністрації, методистів  методичного кабінету,керівників інших навчальних закладів району, представників  громадськості.
            Головним спеціалістом відділу освіти , молоді та спортуШумської районної державної адміністрації Ніколаєвою А
.В. було проінформовано про початок роботи державної атестації навчального закладу, представлено членів атестаційної комісії.  Відзначено, що за висновками попередньої атестації у 2006 році, рівень навчально-виховної діяльності Шкроботівського НВК І-ІІ ст. було визнано «достатнім».
     Членам атестаційної комісії було представлено відкриту публічну презентацію діяльності навчального закладу, яку провели директор школи Шліган В.Й., заступник директора з навчально-виховної роботи Яцюк А.І.                                                        Атестаційну експертизу було розпочато з огляду створення умов у навчальному закладі для задоволення освітніх послуг учасників навчально-виховного процесу.
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 295 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar