Головна » 2017 » Лютий » 8 » Методичне об'єднання вихователів дошкільних груп
09:53
Методичне об'єднання вихователів дошкільних груп

7 лютого 2017 року  відбулося засідання районного методичного обєднання вихователів дошкільних закладів, груп короткотривалого перебування.Перед присутніми виступила методист відділу освіти, молоді та спорту Остапчук Г.Д., яка акцентувала увагу присутніх на  мовленнєвій діяльності дошкільнят. Методист зупинилася на розвитку дрібної моторики дітей дошкільного віку, зокрема, наголосила, що імпульси, які надходять від пальців рук до кори головного мозку  стимулюють мовленнєву й розумову діяльність.

Тененська Л.А., районний логопед привернула увагу присутніх до  питання діагностики і розвитку мовленнєвих мотивів дошкільнят та формування позитивної  мотивації до мовлення.

Поділилася досвідом роботи з проблеми «Організація комунікативно-мовленнєвої діяльності дошкільнят на засадах дитиноцентризму» вихователь Вовківського НВК Юзюк В.П., «Сучасні проблеми екологічного виховання дошкільників» вихователь Матвіївського НВК Васюрина Т.М. Тетяна Миколаївна запропонувала присутнім власну розробку екологічної стежини з елементами прогулянки.

Ознайомила присутніх з орієнтовним оснащенням предметно – розвивального середовища у дошкільній групі вихователь Тетильківського НВК – Гапонюк О.В.

Колодій І.Н. вихователь В.Дедеркальського дитячого садка провела з присутніми майстер – клас з малювання жмаканим папером.


Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 301 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar