Головна » 2016 » Травень » 30 » Міське свято "В щасливу путь, юносте!"
11:46
Міське свято "В щасливу путь, юносте!"

Сьогодні 28 травня в районному центрі відбулося міське свято "В щасливу путь, юносте!", яке за традицією зібрало на площі Героїв майдану багаточисельну Шумську громаду, щоб вшанувати випускників шкіл, висловити їм щирі, напутні слова на шляху до самостійного життя.

Випускників з особливою та знаменною подією цього року вітали і вручали золоті та срібні медалі, грамоти та подяки - голова районної державної адміністрації Юрій Головатюк, голова районної ради Тарас Корець, міський голова Володимир Плетюк та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Іван Панчук.

Голова районної державної адміністрації Юрій Головатюк побажав випускникам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави, а присутнім на святі - віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди у родинах.

Учасники міського свята вшанували загиблих на Сході України хвилиною мовчання, а випускники поклали квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку та Героям Небесної сотні.

Батьки привітали своїх дітей-випускників із завершенням навчання та благословили їх на самостійне доросле життя засіваючи священним пшеничним зерном, вирощеним на рідній українській землі, зерном, як символом щасливої життєвої дороги.

Від імені винуватців свята подяку вчителям і батькам висловив випускник, який зайняв перше місце у Всеукраїнській олімпіаді і приніс славу і честь Шумщині, фіналіст програми обміну майбутніми лідерами, неодноразовий переможець обласних та районних олімпіад, учень Шумського НВК Юрій Бондарчук.

Міське свято супроводжувалося різножанровою цікавою концертною програмою. Випускники, як найщиріші спогади та мрії, випустили у безхмарне, чисте небо сині та жовті кульки.

Зичимо випускникам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів, успішного вступу до вищих навчальних закладів, міцного здоров’я, оптимізму, щасливої долі.

        


Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 373 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar