Головна » 2016 » Серпень » 29 » Розвиток освіти – інвестиції в майбутнє держави
12:09
Розвиток освіти – інвестиції в майбутнє держави

26 серпня відбулася серпнева педагогічна конференція у формі колегії відділу освіти , молоді та спорту Шумської РДА. В доповіді начальника відділу Панчука Івана Миколайовича окреслено пріоритетні напрямки роботи освітянської галузі району, державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, проаналізовано підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначено досягнення і намічено шляхи вирішення проблем, що стоять перед освітянами. На питаннях оновлення змісту шкільної освіти і запровадження компетентнісного підходу, ключових принципах національно-патріотичного виховання зупинилися у своїх виступах педагоги Доманюк Т.С., вчитель початкових класів Цеценівського НВК, переможець Всеукраїнського конкурсу «Панорама творчих уроків» та заступник директора з виховної роботи Вілійського НВК Данилюк О.І.

Провідною ідеєю виступу голови ради Шумської районної організації   профспілки працівників освіти і науки Демчук С.Л. було об’єднання зусиль всіх педагогічних колективів району над забезпеченням доступу до якісної освіти кожної дитини незалежно від її здібностей і можливостей, створенням комфортного освітнього середовища для вчителя і учня.

Учасників конференції привітав заступник голови райдержадміністрації Штурма В.П.

В рішеннях колегії визначено комплекс завдань щодо підвищення якості навчального процесу, належного матеріально-технічного та фінансового забезпечення.



Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 358 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar