Головна » 2016 » Квітень » 12 » Старші групи районної скаутської організації «Пласт» побували на святкуваванні 104-річниці від дня складання першої присяги Тернопільського
13:22
Старші групи районної скаутської організації «Пласт» побували на святкуваванні 104-річниці від дня складання першої присяги Тернопільського

У неділю, 11 квітня, старші групи районної скаутської організації «Пласт» взяли участь в урочистій ході центральними вулицями Тернополя, адже саме в цей день Тернопільський Пласт святкував 104-річницю від дня складання першої присяги.




О 9 ранку традиційним вимаршем пластуни Тернопільської станиці пройшлись вулицями Тернополя та вирушили до Катедрального Собору, де відбулася Свята Літургія.




Звідти колони пластунів рушили на Театральну площу, де і розпочалось офіційне відкриття свята. З 13.30 до 17.30 діяли активітети, де кожен міг знайти розвагу до душі, а також перевірити свою гнучкість, певним чином витривалість, складу розуму, сталеві м’язи, вправність рук, орлину точність, впевненість в собі, стресостійкість та рівень власного екстриму!




Під час проведення активітетів у парку Шевченка діяло Пластове містечко та Ярмарок, куди міг завітати кожен охочий. А справжня пластова ватра розпочалась о 18.00 з найбільшим розмаїттям пісень, музики та ігор! Загалом ж День Першої Пластової Присяги – одна з найважливіших акцій у році.



Переглядів: 350 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar