Головна » 2016 » Червень » 8 » Табір "Сонечко" при Вілійському НВК
14:44
Табір "Сонечко" при Вілійському НВК
При Вілійському НВК з 30 травня по 12 червня працює пришкільний табір з денним перебуванням. Метою роботи табору є забезпечення організованого відпочинку дітей, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи.
Пришкільний табір з денним перебуванням учнів працює за календарним планом, проводяться різноманітні масові заходи. В таборі відпочиває 20 дітей віком від 7 до 11 років, серед них 8 учнів із малозабезпечених сімей ,7 із багатодітних та одна дитина позбавлена батьківської опіки.
Урочисте відкриття пришкільного табору з денним перебуванням відбулося 30 травня. На відкритті табору були присутні всі діти та вихователі. Святкова лінійка проходила на подвір’ї школи. Звучали дитячі пісні про літо, відпочинок, пісні із дитячих мультфільмів.
Особливо запам’яталися учням екскурсії в природу («Спостереження за літніми явищами природи»), до джерел річки Вілія, в шкільний музей «Берегиня», екскурсія по селу та бесіда «Мій рідний край, моє село – земля моя свята».
Під час проведення спортивної естафети діти із задоволенням приймали участь у змаганнях «Хто швидше?», «Посади картоплю», «Кільце», конкурсі «Казковий герой». Діти активно відповідали на запитання тесту «Чи здорові ви фізично?». По закінченню свята найактивніші учасники отримали пам’ятні призи.
До Дня захисту дітей була проведена святкова лінійка «Ми діти твої, Україно» та конкурс на кращий малюнок на асфальті «Ми за щасливе дитинство». Метою проведення конкурсу є розвиток творчої фантазії дітей. Завершився День виховним заходом «Хай щастю дитини не буде кінця».
Цікавими були конкурси на найвеселішу сценку «Парад масок», на кращий букет з польових квітів, «Подорож сторінками улюблених казок» та вікторина «Україна - моя країна».
Активними були учні під час проведення бесіди – гри «Абетка ввічливості», маленькі леді та джентльмени з цікавістю вивчали правила поведінки.
Категорія: Вілійський НВК | Переглядів: 459 | Додав: vmakarovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar