Головна » 2017 » Лютий » 13 » Урок - мужності у Шкроботівському НВК
11:27
Урок - мужності у Шкроботівському НВК

У  Шкроботівському НВК проведено  урок мужності «Герої  не  вмирають», присвячений зустрічі із воїном АТО  Ткачуком Віталієм.  З глибоким сумом та болем в очах він ділився з учнями спогадами, розповідав школярам, що пережив за час, проведений в зоні АТО. Відповідаючи на численні запитання учнів, Ткачук Віталій намагався у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство ,і про все те, що цікавило дітей. Говорив про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша…                                                 

Боєць щиро подякував дітям за те, що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.

Запрошений учасник АТО почув від педагогічного колективу та учнівської молоді щирі слова подяки і шани. Події останніх років у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.


Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 455 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar