Головна » 2016 » Квітень » 12 » Районний семінар директорів на тему «Самореалізація особистості вчителя і учнів у навчальній діяльності як умова розвитку творчих здібностей
15:03
Районний семінар директорів на тему «Самореалізація особистості вчителя і учнів у навчальній діяльності як умова розвитку творчих здібностей

12 квітня 2016 року на базі Боложівської ЗОШ І – ІІ ступенів відбувся районний семінар директорів на тему «Самореалізація особистості вчителя і учнів у навчальній діяльності як умова розвитку творчих здібностей школярів».

Під час семінару вчителі провели відкриті уроки:

3 кл – природознавство. Підсумковий урок за темою «Цікавий та різноманітний тваринний світ». Вчитель  Павлишина Т.Л., ІІ кв. категорія.

5 кл – українська література. П.Г. Тичина. Коротко про поета і край, де він народився. «Не бував ти у наших краях». Вчитель Ткачук А.П., вища кв. категорія.
6 кл – історія Релігія, сім’я і виховання стародавніх римлян. Вчитель Ткачук Г.С., вища кв. категорія, старший вчитель.

7 кл – зарубіжна література. О.Генрі «Останній листок» Вчитель Кадук Н.Г., І кв. категорія.
8 кл – фізика. Розв’язування задач. Вчитель Герасимчук О.Б., вища кв. категорія.

В програму роботи семінару був включений виховний захід на тему «Прийди до серця, Україно, благослови добром мене», підготовлений педагогом -організатором  Соловей Н.В. і вчителем музики Климчук І.В.; виступ - презентація  директора Беднарської Н.В. з даної проблеми; виставка «Педагогічні надбання  вчителів школи».


 

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 379 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar