Головна » 2016 » Листопад » 24 » Семінар вчителів суспільних дисциплін з проблеми «Компетентний учитель – запорука реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітньог
16:31
Семінар вчителів суспільних дисциплін з проблеми «Компетентний учитель – запорука реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітньог

З метою підвищення якості навчально-виховного процесу до рівня сучасних вимог шляхом розвитку педагогічної компетентності  22 листопада на базі методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Шумської РДА відбувся ПДС вчителів суспільних дисциплін з проблеми «Компетентний учитель – запорука реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітнього процесу».

Гачкевич М.В., вчитель Матвіївського НВК, зупинилася на проблемі «Інноваційна діяльність педагогів – основний напрямок реалізації модернізаційних реформ в освіті».

Вчитель Вілійського НВК Гончар В.П. презентувала досвід роботи «Самоосвіта вчителя як одна з форм підвищення професійної компетентності педагога»

 Цікаво пройшла робота в групах («Рекламісти», «Методичне асорті», «Соняшник», «Тепло наших рук»)

Кожен вчитель накреслив для себе короткострокове і довгострокове завдання, які треба виконати, щоб підвищити свою професійну компетентність і таким чином склали для себе невелику програму особистісного зростання.




Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 642 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar