Головна » 2017 » Лютий » 7 » Нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів
16:46
Нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів

7 лютого 2017 року відбулась  нарада  керівників  загальноосвітніх  навчальних закладів району.  Питання результативності реалізації навчально-виховного процесу в школах району за І семестр 2017 року та управлінської  діяльності керівника школи як основної складової  створення якісного освітнього середовища підняв у своєму виступі Панчук І.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА.

З показниками моніторингу діяльності навчальних закладів за результатами учнівських предметних олімпіад та конкурсів ознайомила керівників Тернюк Л.Ф.,завідувач  медичним кабінетом.

На особливостях закінчення 2016-2017н.р. та проведенні  ДПА за курс початкової, базової та основної школи та нормативному  забезпеченні проведення атестації педпрацівників акцентувала увагу у своєму виступі    Ніколаєва А.В., головний спеціаліст відділу освіти,  молоді та спорту.                      

Шарак Н.М., методист методичного кабінету , презентувала «Пріоритетні напрямки діяльності навчальних закладів», окреслені   Концепцією реалізації державної  політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа".

Про ключові питання проведення ЗНО -2017 говорила у своєму виступі Мельничук Р.Г.,методист  методичного кабінету.

З організаційно-методичним забезпеченням  здійснення індивідуальної форми навчання дітей з особливими потребами  ознайомила  присутніх Остроголова Н.М., методист методичного кабінету.

Демчук С.Л., голова  районної організації  профспілки працівників освіти і науки  дала керівникам роз’яснення щодо реалізації законодавчих змін в оплаті праці працівників освіти  .

 

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 552 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar