Головна » 2016 » Грудень » 14 » Семінар -нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів
13:04
Семінар -нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів
      У залі засідань відбувся семінар-нарада директорів навчально-виховних закладів району за участю начальника відділу освіти, молоді та спорту Івана Панчука, голови профспілки Світлани Демчук, методистів відділу.
      Звернувшись до присутніх, Іван Миколайович привітав усіх з прийдешніми святами. Щодо роботи – наголосив на відповідальності директорів за все, що відбувається в навчальних закладах, звернув увагу на новий підхід до роботи, якість освіти, підвів підсумок проведеної за семестр роботи і представив директора Темногаєцького НВК Оксану Боярську.
      Світлана Леонтіївна як голова профспілки говорила про можливість використання профспілкових коштів для санаторно-курортного лікування педагогічних пацівників.
      Завідувач методичного кабінету Тернюк Л.Ф. представила переможців районного етапу конкурсу «Вчитель року» у номінаціях «Біологія», «Музика», «Інформатика», «Початкові класи». Методист Остапук Г.Д. говорила про початкову освіту, зміни в навчанні молодших школярів, методист Мельничук Р.Г. розповіла по особливості ЗНО в 2017 році.
      Директор Цеценівського НВК підготувала доповідь про підвищення фахової компетентності вчителя як шлях до розвитку творчої особистості учня на прикладі вище вказаного освітнього закладу.




Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 322 | Додав: User | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar