Головна » 2016 » Квітень » 4 » Відкриття різновікової групи при Тетильківському НВК
07:09
Відкриття різновікової групи при Тетильківському НВК

Тетильківці – село красиве,

Збулася заповітна мрія.

Немов після дощу грибок

Відкрився новий дитсадок.

 

Четверте квітня громада села Тетильківці чекала з особливим нетерпінням. Саме в цей день відбулося відкриття різновікової групи при Тетильківському НВК. Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості - все говорило про те, наскільки значимо відкриття  різновікової групи  для жителів села.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: голова районної державної адміністрації Головатюк Ю.М., голова районної ради Корець Т.Ф., начальник відділу з питань освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Панчук І.М. та сільський голова Нагорний В.С.

Перші особи району привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового закладу  та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі.  А натомість малята  показали свої таланти у піснях, віршах, інсценівках, танцях.

Після офіційної частини, голова районної державної адміністрації та сільський голова урочисто перерізали стрічку, що ознаменувало відкриття нової групи  «Бджілка», розрахованої  на 24 дитини.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій „дім радості”, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

 

Зростайте, малюки,

Учіться, розвивайтесь,

А ви , наставники,

У всьому помагайте!

Хай «вулик» з кожним роком

Наповнюється «бджілкали»,

Новими ідеями та цікавинками!


Категорія: Тетильківський НВК | Переглядів: 349 | Додав: User | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar