Головна » 2016 » Червень » 1 » 1 червня – Міжнародний день захисту дітей
09:02
1 червня – Міжнародний день захисту дітей
Міжнародний день захисту дітей 1 червня 2016 року об’єднав малечу та дорослих під час проведення святкових заходів у Шумську.

Влаштували справжнє районне свято для малечі районна державна адміністрація, відділ освіти, молоді та спорту ,служба у справах дітей , міська рада. Святковою ходою від Шумського НВК діти прямували до центру позашкільної роботи.
Колону очолив хореографічний колектив «Тополина» (керівник Сніжана Паламар). Прикрасою святкової ходи стали вихованці школи мистецтв під керівництвом Надії Корендович. Малеча із дитячого садочка «Сонечко» була святково одягнена у костюми «сонечок», українські костюми, вечірні сукні .
Святкові атрибути – квіти, прапорці, м’ячі, жовто-блакитні кульки прикрашали колону дітей початкових класів Шумської ЗОЩШ І-ІІІ ст №1 та Шумського НВК. Концертна програма за участю вихованців дошкільного навчального закладу , загальноосвітніх шкіл, школи мистецтв розпочалась біля центру позашкільної роботи. Не дивлячись на похмуру погоду на вулиці, невеликий дощ концерт найменших артистів зібрав велику кількість глядачів. Дітей та батьків з Міжнародним Днем захисту дітей привітав міський голова Володимир Плетюк та вручив дітям подарунки.
Майстер класи з різних спеціальностей показано учнями ДНЗ «Шумське ПТУ». Спеціалісти центру зайнятості та шкільні психологи організували профорієнтаційний майданчик для школярів.
Завершилися заходи до Дня захисту дітей творчим звітом центру позашкільної роботи у районному будинку культури.
Діти постійно потребують нашого захисту та нашої турботи і тепла. Тож давайте забезпечимо щасливе майбутнє для українських дітей: без воєн, без домашнього насильства, без неадекватної поведінки та агресії з боку дорослих
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 480 | Додав: vmakarovska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar