Головна » 2016 » Червень » 30
Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України №1/9-24 від 16.01.2016 р. відділом освіти, молоді та спорту Шумської райдержадміністрації з 01 вересня 2015 року до 30 квітня 2016 року проведено щорічну Всеукраїнську благодійну акцію «Назустріч мрії» з метою підтримки онкохворих дітей та дітей, які постраждали під час бойових дій на Сході України.
Станом на сьогодні в Україні досить гостро стоїть проблема у сфері лікування та реабілітації онкохворих діток, адже Україна на другому місці в Європі з поширення захворювання на рак. Захворюваність за останні 10 років зросла на 8%. У структурі онкологічних захворювань у дітей лідирують лейкемія, пухлини головного мозку і кісток. Така статистика в усьому світі, така статистика і в Україні. В Україні гострими лейкеміями хворіють 300-360 пацієнтів на рік. Це діти абсолютно різної вікової категорії - від одного місяця життя до 18 років, і всі вони потребують дуже агресивного важкого лікування. У першу чергу, це хіміотерапія. На сьог ... Читати далі »
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 338 | Додав: vmakarovska | Дата: 30.06.2016 | Коментарі (0)

На виконання ст.21 Закону України «Про дошкільну освіту», з метою забезпечення державного контролю за діяльністю дошкільного навчального закладу , згідно нового Порядку проведення державної атестаційної експертизи дошкільних,загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів 29 червня 2016 року розпочалася державна атестаційна експертиза В.Дедеркальського дитячого ясел-садка з відкритої публічної презентації.
До складу атестаційної комісії ввійшли представники громадськості села, батьківського комітету, працівники відділу освіти, молоді та спорту, люди яким не байдужа доля дошкільного навчального закладу.
У відкритій публічній презентації приймали участь:
голова атестаційної комісії - начальник відділу освіти, молоді та спорту Шумської районної державної адміністрації Панчук Іван Миколайович;
члени атестаційної комісії :
- головний спеціаліст відділу освіти,молоді та спорту Ніколаєва А.В
- методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Оста ... Читати далі »
Категорія: В.Дедедркальський НВК | Переглядів: 369 | Додав: vmakarovska | Дата: 30.06.2016 | Коментарі (0)